Home Aperitive

Sfaturi Culinare


Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109


 

Retete de aperitive

Retete culinare de aperitive, vezi specialitati culinare din categoria retete aperitive.

Pateuri cu praz si cascaval

Pateuri cu praz si cascaval

Se taie prazul rondele si se caleste in unt cateva minute, apoi se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se lasa pe foc pana scade toata zeama. Nucile se... - vezi reteta pateuri cu praz si cascaval

Clatite umplute cu ciuperci

Clatite umplute cu ciuperci

Intr-o tigaie se caleste ceapa in ulei, apoi se adauga, ciupercile bine spalate si taiate felii, 1/2 ligurita de sare, un varf de cutit cu piper, foai... - vezi reteta clatite umplute cu ciuperci

Aluat frantuzesc

Intr-un vas mare de plastic, se pun untul moale si 50 g faina si se amesteca pana cand se omogenizeaza. Compozitia se pune pe o foaie de nailon si i s... - vezi reteta aluat frantuzesc

Rulouri de carne de porc cu ciuperci

Rulouri de carne de porc cu ciuperci

Feliile de cotlet se bat bine ca sa fie subtiri, se condimenteaza cu sare si piper si se pun la rece. Ciupercile se spala si se toaca marunt daca sunt... - vezi reteta rulouri de carne de porc cu ciuperci

Ochiuri de ou romanesti

Intr-o cratita de 2 l, puneti apa sa fiarba impreuna cu o lingurita rasa de sare si cu 2 linguri de otet. Spargeti fiecare ou, pe rind, intr-un bol. C... - vezi reteta ochiuri de ou romanesti

Bruschette cu rosii si busuioc

Bruschette cu rosii si busuioc

Spalati si curatati rosiile de seminte,apoi taiati-le bucati mari.Puneti rosiile intr-un bol, condimentati cu sare, piper si turnati deasupra ulei de ... - vezi reteta bruschette cu rosii si busuioc

Bulete de cascaval cu cartofi

Bulete cu cascaval si cartofi

Fierbeti cartofii bine in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert ii faceti piure. Adaugati ouale si faina si amestecati bine pana ce amestecul devine omogen.... - vezi reteta bulete de cascaval cu cartofi

Ciuperci umplute II

Ciuperci umplute

Curatati ciupercile si se indepartati picioarele care apoi le tocati marunt. Caliti ceapa in 4 linguri de unt, adaugati picioarele de ciuperci tocate,... - vezi reteta ciuperci umplute ii

Bruschette simple

Bruschette simple

Prajiti feliile de paine pe gratar sau in tigaia cu gratar pe ambele parti pana se rumenesc. Apoi frecati-le cu usturoi, stropiti cu ulei de masline e... - vezi reteta bruschette simple

Salata de vinete

Salata de vinete

Se coc vinetele pe o plita pe aragaz, rasucindu-le pe toate partile, dupa care se lasa sa se raceasca, se curata de coaja, iar apoi se pun la scurs. S... - vezi reteta salata de vinete

Foi de placinta cu varza rosie

Varza rosie taiata fasii

Se taie varza fasii si se caleste in ulei. Se condimenteaza cu chimen, sare, piper. Se impart foile de placinta in doua si se suprapun in 2 tavi unse ... - vezi reteta foi de placinta cu varza rosie

Brasovene (clatite umplute)

SE FAC CLATITE: LAPTE , OUA,FAINA ,PUTINA SARE,SI PUTIN ULEI SE FAC CLATITELE FARA ZAHAR DUPA CARE SE UMPLU CU URMATOAREA COMPOZITIE CARE SE FACE DIN ... - vezi reteta brasovene (clatite umplute)

Rulada aperitiv

Se amesteca faina cu 125 ml apa, in care s-a dizolvat sarea, uleiul si galbenusurile. Se framanta un aluat si se lasa 30 min sa se odihneasca. Ardeiul... - vezi reteta rulada aperitiv

Rulada cu sos de rosii

Se taie carnea astfel incat sa se obtina o felie groasa de 1 cm. Se bate si se condimenteaza cu sare si piper. Se stropeste cu vin si se lasa la rece ... - vezi reteta rulada cu sos de rosii

Forme cu branza si sunca

200 g branza se amesteca cu o lingura smantana si cu 100 grame parmezan. Se condimenteaza cu sare, piper si marar verde tocat. Se aseaza pe o folie de... - vezi reteta forme cu branza si sunca

Ciuperci umplute I

Se aseaza ciupercile (fara cotor) intr-o forma rezistenta la foc, stropindu-le cu putin unt. Se dau la cuptor pana incep sa se inmoaie. Se toaca marun... - vezi reteta ciuperci umplute i

Chiftele cu dovlecei

Se amesteca dovlecelul ras cu faina si parmezanul, se fac chiftele rotunde si plate. Intr-o tigaie se incalzeste uleiul si se prajesc chiftele 3 minut... - vezi reteta chiftele cu dovlecei

Frittata spaniola cu dovlecei si cartofi

Frittata spaniola

Se calestea ceapa si ardeiul intr-o tigae cu putin ulei, pana ce se inmoaie apoi se iau la o parte. In aceeasi tigaie caliti dovleceii si cartofii pe ... - vezi reteta frittata spaniola cu dovlecei si cartofi

Vinete pane

Vinete pane

Se spala vinetele si se taie felii subtiri de aproximativ o jumatate de centimetru. Feliile se pudreaza cu sare si se aseaza pe o farfurie citeva minu... - vezi reteta vinete pane

Pasta de sardele

Sardelele se maruntesc bine. Se inmoaie untul fara a se topi, se freaca cu sardelele, romul, sarea si piperul dupa gust.... - vezi reteta pasta de sardele

<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>
RSS Feeds