Home Aperitive

Sfaturi Culinare


Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109


 

Retete de aperitive

Retete culinare de aperitive, vezi specialitati culinare din categoria retete aperitive.

Ciuperci cu maioneza

Dupa ce s-au curatat, ciupercile se fierb acoperite, circa 30 minute, in 1/4 l apa clocotita, impreuna cu o lingurita rasa de sare, o foaie de dafin, ... - vezi reteta ciuperci cu maioneza

Cascaval la capac

Cascavalul se taie în felii de 1 1/2 cm grosime. Feliile se înmoaie în lapte, se trec bine prin fãinã, apoi înc&... - vezi reteta cascaval la capac

Aperitiv cu branza de vaci

Branza se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea farfuriei, ca sa se marunteasca, amestecandu-se apoi cu smantina. Smantana se poate inlocui cu ... - vezi reteta aperitiv cu branza de vaci

Sandwich-uri cu ridichi rosii

Sandwich cu ridichi rosii

Spalati ridichile si taiati-le felii subtiri. Taiati bagheta in felii groase de 1,5-2 cm. Ungeti feliile de bagheta cu unt, presarati cu sare de mare,... - vezi reteta sandwich-uri cu ridichi rosii

Pasta din peste sarat sau afumat

Pestele se desareaza in apa rece cca 8 ore apoi se scot pielea si carnea. Carnea se trece prin masina de tocat de 2-3 ori, iar pasta obtinuta se amest... - vezi reteta pasta din peste sarat sau afumat

Clatite cu ciuperci

Aluatul se prepara ca la reteta de aluat clasic de clatite doar ca nu se mai pune zahar si se adauga mai multa sare si se lasa sa se odihneasca. Se c... - vezi reteta clatite cu ciuperci

Galuste cu sunca

Chiflele se taie cuburi si se pun intr-un castron. Se adauga laptele caldut si se lasa la muiat. Sunca se taie cuburi, apoi se amesteca cu chiflele mu... - vezi reteta galuste cu sunca

Salata de telina cu maioneza

Se taie bucati conopida, se pune la fiert, iar dupa ce este gata, se scurge de zeama si se lasa sa se raceasca. Intre timp se face maioneza din 2 oua ... - vezi reteta salata de telina cu maioneza

Dovlecel pane

Se curata dovleceii de coaja, se spala, dupa care se taie rondele de aprox. 0,5 cm grosime. Se sareaza si se pipereaza putin, dupa care se lasa 5 min ... - vezi reteta dovlecel pane

Cosulete din sunca cu oua

Cosulete din sunca cu oua

Feliile de sunca se taie fasii, cu care se vor captusi formele de briose astfel incat sa nu ramana spatii goale. Preancalziti cuptorul la 200 grade C ... - vezi reteta cosulete din sunca cu oua

Omleta la microunde

Puneti untul intr-un bol pentru microunde si dati la cuptor 60-90 secunde pana ce untul s-a topit. Adaugati apoi ouale batute, laptele, parmezanul, sa... - vezi reteta omleta la microunde

Cartofi dulci la microunde

Puneti cartofii intregi intr-o folie de plastic pentru microunde si dati la cuptor 5 minute pe maxim. Apoi intoarceti cartofii sau punga si reintroduc... - vezi reteta cartofi dulci la microunde

<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>
RSS Feeds