Home Aperitive Cascaval la capac

Sfaturi Culinare


Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109


 

Cascaval la capac

6032 vizite si 9 din 3 voturi
Timp de preparare total: 15 minute
Numar de portii: 4
Ingrediente pentru cascaval la capac:
200 g cascaval, unt sau ulei, lapte, fãinã.

Preparare cascaval la capac

Cascavalul se taie în felii de 1 1/2 cm grosime. Feliile se înmoaie în lapte, se trec bine prin fãinã, apoi încã o datã abundent prin lapte si fãinã (prin lapte se trec ca sã se lipeascã mai bine fãina, care va forma o crustã la suprafata cascavalului si astfel nu se va lipi de tigaie). Se poate face din fãinã si putin lapte o compozitie ca de clãtite, care sã acopere în strat subtire feliile de cascaval, dupã care, luate cu furculita, se vor trece prin fãinã). O tigaie numai pentru o persoana se pune la foc mic sã se înfierbînte 3-4 minute, fãrã grãsime; se pun, apoi, 25 g unt sau ulei si, dupã cîteva secunde, se aseaza feliile de cascaval. Se acoperã cu un capac si se lasã sã se prãjeascã 2-3 minute, apoi se trece cu lama cutitului pe sub ele si se întorc, lãsînd sã se prãjeascã si pe cealaltã parte 2-3 minute, ca sã se înmoaie bine. Se servesc imediat, altfel se vor întãri. Se mãnîncã direct din tigaie, de aceea se pregãtesc separat pentru fiecare persoanã.



Fotografii cascaval la capac:


Voteaza reteta cascaval la capac:

Votati reteta cascaval la capac. Selectati o nota de la 1 la 5 pentru cascaval la capac.

Voteaza aceasta reteta de la 1-5:  
0
 
cascaval la capac
de Laura
in July 3, 2008
este o reteta "grea" , adica ne urca mult colesterolul si ingrasa; dar buna. Imi amintesc cu placere de ea pt. ca era reteta "stea" din luna noastra de miere.

Opinii despre cascaval la capac:

Apreciaza sau trimite o sugestie despre cascaval la capac pe Facebook:


Reteta cascaval la capac a fost publicata in 2008-05-02



>> Vezi aici si alte retete aperitive

RSS Feeds