Home Aperitive Frittata spaniola cu dovlecei si cartofi

Sfaturi Culinare


Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109


 

Frittata spaniola cu dovlecei si cartofi

18025 vizite si 10 din 6 voturi
Timp de preparare total: 15-20 minute
Numar de portii: 4
Ingrediente pentru frittata spaniola cu dovlecei si cartofi:
6 oua, 1 dovlecel mic taiat felii, 2-3 cartofi cruzi taiati felii, ulei, 1 ceapa taiata julienne, 1 ardei rosu tocat, sare, piper, 150-200 g cascaval ras, patrunjel verde tocat.

Preparare frittata spaniola cu dovlecei si cartofi

Se calestea ceapa si ardeiul intr-o tigae cu putin ulei, pana ce se inmoaie apoi se iau la o parte. In aceeasi tigaie caliti dovleceii si cartofii pe fiecare parte pana ce se rumenesc putin. Intr-o tava rotunda (pentru tarte) unsa cu putin ulei se aseaza un rand de cartofi, dovlecei, apoi se pune ceapa si ardeiul tocat. Se bat ouale, se adauga putina sare, piper, patrunjel si se toarna in tava. Deasupra se presara cascavalul ras. Se da la cuptor pe mediu, timp de 20-30 minute pana ce cascavalul se topeste si formeaza o crusta aurie.



Sugestii pentru frittata spaniola cu dovlecei si cartofi:

Se poate servi cu ketchup sau sos de usturoi cu maioneza.

Fotografii frittata spaniola cu dovlecei si cartofi:


Voteaza reteta frittata spaniola cu dovlecei si cartofi:

Votati reteta frittata spaniola cu dovlecei si cartofi. Selectati o nota de la 1 la 5 pentru frittata spaniola cu dovlecei si cartofi.

Voteaza aceasta reteta de la 1-5:  
0
 
Frittata
de Elena
in August 14, 2008
Excelenta idee pentru vara.

Opinii despre frittata spaniola cu dovlecei si cartofi:

Apreciaza sau trimite o sugestie despre frittata spaniola cu dovlecei si cartofi pe Facebook:


Reteta frittata spaniola cu dovlecei si cartofi a fost publicata in 2008-08-05



>> Vezi aici si alte retete aperitive

RSS Feeds