Home Aperitive Ochiuri de ou romanesti

Sfaturi Culinare


Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109


 

Ochiuri de ou romanesti

9241 vizite si 10 din 2 voturi
Timp de preparare total: 5 minute
Numar de portii: 4
Ingrediente pentru ochiuri de ou romanesti:
4 oua, 30 g unt, patrunjel, 1 lingurita rasa de sare, 2 linguri otet.

Preparare ochiuri de ou romanesti

Intr-o cratita de 2 l, puneti apa sa fiarba impreuna cu o lingurita rasa de sare si cu 2 linguri de otet. Spargeti fiecare ou, pe rind, intr-un bol. Cu bolul dati drumul mai usor oului la suprafata apei. Fierbeti fiecare ou doar 1-2 minute, pana cand se coaguleaza albusul, galbenusul ramanand moale. Daca le tineti mai mult in apa clocotita, se intareste prea mult albusul. Puteti sa le fierbeti pe rand, sau cate doua, in vas mai mic. Scoateti ouale cu spumiera, scurse bine de apa. Asezati pe o farfurie calda, iar deasupra lor puneti bucatele de unt si patrunjel tocat marunt.



Sugestii pentru ochiuri de ou romanesti:

Serviti ouale romanesti fierbinti cu salata de rosii si castraveti.

Fotografii ochiuri de ou romanesti:


Voteaza reteta ochiuri de ou romanesti:

Votati reteta ochiuri de ou romanesti. Selectati o nota de la 1 la 5 pentru ochiuri de ou romanesti.

Voteaza aceasta reteta de la 1-5:  
0

Opinii despre ochiuri de ou romanesti:

Apreciaza sau trimite o sugestie despre ochiuri de ou romanesti pe Facebook:


Reteta ochiuri de ou romanesti a fost publicata in 2009-05-15



>> Vezi aici si alte retete aperitive

RSS Feeds