Home Aperitive Pateuri cu praz si cascaval

Sfaturi Culinare


Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109


 

Pateuri cu praz si cascaval

9491 vizite si 7 din 11 voturi
Timp de preparare total: prep. 30 min, coacere 20 min
Numar de portii: aprox 10 bucati
Ingrediente pentru pateuri cu praz si cascaval:
600 g aluat de foietaj, 200 g praz, 30 g unt, 30 g nuci, 75 g cascaval, 1 legatura patrunjel verde, 1 legatura marar, 20 ml smantana, 1 ou intreg, 1 galbenus de ou, sare, piper

Preparare pateuri cu praz si cascaval

Se taie prazul rondele si se caleste in unt cateva minute, apoi se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se lasa pe foc pana scade toata zeama. Nucile se prajesc, se curata de coaja prin frecare in palme, se toaca marunt si se adauga la amestecul de praz impreuna cu cascavalul ras, verdeata tocata si galbenul de ou amestecat cu smantana. Se intinde aluatul de foietaj, si se fac forme rotunde cu o forma de pateuri de circa 8-10 cm diametru sau cu un pahar. Se imparte amestecul cu praz in fiecare forma de aluat si se lipesc bine marginile. Pateurile cu praz si cascaval se aseaza intr-o tava presarata cu putina faina si se coc 20 de minute in cuptorul incins la 200 C.



Sugestii pentru pateuri cu praz si cascaval:

Se servesc calde. Merg foarte bine cu bere.

Fotografii pateuri cu praz si cascaval:


Voteaza reteta pateuri cu praz si cascaval:

Votati reteta pateuri cu praz si cascaval. Selectati o nota de la 1 la 5 pentru pateuri cu praz si cascaval.

Voteaza aceasta reteta de la 1-5:  
0

Opinii despre pateuri cu praz si cascaval:

Apreciaza sau trimite o sugestie despre pateuri cu praz si cascaval pe Facebook:


Reteta pateuri cu praz si cascaval a fost publicata in 2011-01-13



>> Vezi aici si alte retete aperitive

RSS Feeds