Home Aperitive Rulada aperitiv

Sfaturi Culinare


Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109


 

Rulada aperitiv

9281 vizite si 7 din 3 voturi
Timp de preparare total: Nespecificat
Numar de portii: Nespecificat
Ingrediente pentru rulada aperitiv:
Pentru aluat: 250 g faina alba, 2 lg ulei, 2 galbenusuri, sare. Pentru umplutura: 100 g cascaval, 500 g carne tocata, 1 ou, 1 ardei iute, 1 ardei gras, 1 ceapa, 1-2 lg ulei, 1 lg pesmet, sare, piper, patrunjel verde

Preparare rulada aperitiv

Se amesteca faina cu 125 ml apa, in care s-a dizolvat sarea, uleiul si galbenusurile. Se framanta un aluat si se lasa 30 min sa se odihneasca. Ardeiul gras se taie cubulete, iar ardeiul iute se toaca marunt. Se caleste ceapa, se adauga carnea si se condimenteaza cu sare, piper si ardei iute fin tocat. Se ia de pe foc si cand se raceste se amesteca cu oul batut, ardeiul gras taiat cubulete si patrunjelul verde tocat marunt. Se intinde aluatul intr-o foaie subtire si se presara cu pesmet, cascaval ras si compozitia de carne. Se ruleaza, se pune intr-o tava unsa cu ulei si se coace la foc potrivit 40-50 minute.



Fotografii rulada aperitiv:


Voteaza reteta rulada aperitiv:

Votati reteta rulada aperitiv. Selectati o nota de la 1 la 5 pentru rulada aperitiv.

Voteaza aceasta reteta de la 1-5:  
0

Opinii despre rulada aperitiv:

Apreciaza sau trimite o sugestie despre rulada aperitiv pe Facebook:


Reteta rulada aperitiv a fost publicata in 2009-01-13



>> Vezi aici si alte retete aperitive

RSS Feeds