Home Bauturi Sucuri Nectar de piersici sau caise
 

Nectar de piersici sau caise

3823 vizite si 10 din 7 voturi
Timp de preparare total: 20 minute
Numar de portii: Nespecificat
Ingrediente pentru nectar de piersici sau caise:
5 kg piersici sau caise, 400 g zahar, 30 ml apa.

Preparare nectar de piersici sau caise

Se spala piersicile sau caisele si se lasa la scurs. Se scot samburii si se curata de coaja. Se dau prin masina de tocat sau in mixer si se toarna piureul obtinut intr-o cratita. Se adauga zaharul si apa, se pune craita pe foc si se fierbe nectarul timp de 15-20 minute. Se culege spuma care se formeaza deasupra. Se toarna apoi nectarul fierbinte in sticle incalzite, care apoi se capseaza sau se leaga cu celofan dublu. Se aseaza sticlele intre paturi, se invelesc bine si se lasa asa pana se racesc.



Sugestii pentru nectar de piersici sau caise:

Nectarul de piersici sau caise are multe vitamine si se poate consuma asa cum este sau diluat cu apa minerala.

Fotografii nectar de piersici sau caise:


Voteaza reteta nectar de piersici sau caise:

Votati reteta nectar de piersici sau caise. Selectati o nota de la 1 la 5 pentru nectar de piersici sau caise.

Voteaza aceasta reteta de la 1-5:  
0

Opinii despre nectar de piersici sau caise:

Apreciaza sau trimite o sugestie despre nectar de piersici sau caise pe Facebook:


Reteta nectar de piersici sau caise a fost publicata in 2008-07-21



>> Vezi aici si alte retete sucuri

RSS Feeds

Noutati


Recomandam