Home Dulciuri Dulceturi si gemuri Dulceata de fructe exotice

Sfaturi Culinare


Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109


 

Dulceata de fructe exotice

5455 vizite si 8 din 1 voturi
Timp de preparare total: 1 ora
Numar de portii: 1 l
Ingrediente pentru dulceata de fructe exotice:
1 mango - 250 g, 1 carambola (fructul stea) - 150 g, 2 banane mici - 250 g, sucul de la 1 lamaie, 1/4 suc de dintr-un grepfrut, 2 kiwi - 100 g, 250 g fructoza, 1 plic gelatina praf

Preparare dulceata de fructe exotice

Se amesteca fructoza cu gelatina. Fructul stea - carambola se taie in 5 pe lungime si apoi in felii micii. Mango se curata de coaja, se scoate samburele si se taie felii subtiri. Bananele se curata de coaja si se taie felii subtiri. Intr-un vas se incalzeste sucul de lamaie impreuna cu sucul de grepfrut. Apoi se adauga bucatile de fructe si compozitia de fructoza si gelatina si se lasa sa fiarba un minut. Se curata de coaja kiwi, se taie in 2 pe lungime si apoi in felii subtiri. Se adauga la dulceata si se mai lasa sa fiarba inca 1 minut. Dupa ce este gata se ia dulceata de pe foc, se toarna in 4 borcane de cate 250 g si se inchide imediat.



Fotografii dulceata de fructe exotice:


Voteaza reteta dulceata de fructe exotice:

Votati reteta dulceata de fructe exotice. Selectati o nota de la 1 la 5 pentru dulceata de fructe exotice.

Voteaza aceasta reteta de la 1-5:  
0

Opinii despre dulceata de fructe exotice:

Apreciaza sau trimite o sugestie despre dulceata de fructe exotice pe Facebook:


Reteta dulceata de fructe exotice a fost publicata in 2011-01-13



>> Vezi aici si alte retete dulceturi si gemuri

RSS Feeds

Noutati


Recomandam