Home Garnituri

Sfaturi Culinare


Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109


 

Retete garnituri

Retete culinare de garnituri, specialitati culinare din categoria retete garnituri. Garnituri pentru fripturi pui, porc, etc.

Pilaf de orez cu nuca

Pilaf de orez cu nuca

Se pune la calit in ulei, ceapa tocata marunt. Apoi se adauga legumele taiate cubulete mici. Dupa 3-4 minute de calit legumele, se adauga orezul, 3 ca... - vezi reteta pilaf de orez cu nuca

Tocanita de cartofi

Tocanita de cartofi

Intr-o cratita se caleste ceapa tocata in ulei pana devine sticloasa, apoi se adauga pasta de ardei tocat si semai caleste putin. Se adauga putin... - vezi reteta tocanita de cartofi

Tocanita de vinete - italiana

Tocanita de vinete italiana

Intr-o cratita mare pe foc, puneti cateva linguri de masline, adaugati bucatile de vinete, oregano, condimentati cu putina sare si piper apoi amesteca... - vezi reteta tocanita de vinete - italiana

Rulada cu sos de rosii

Se taie carnea astfel incat sa se obtina o felie groasa de 1 cm. Se bate si se condimenteaza cu sare si piper. Se stropeste cu vin si se lasa la rece ... - vezi reteta rulada cu sos de rosii

Ceafa de porc / cotlet cu cartofi

Condimemteaza bucatile de carne. Freaca fiecare bucata de carne cu usturoi. Aseaza carnea intr-o tava unsa cu ulei si lasa la cuptor la foc rapid 30 m... - vezi reteta ceafa de porc / cotlet cu cartofi

Gulas picant

Se prajeste carnea, apoi se adauga ceapa tocata si se caleste alaturi de carne. Totul se stinge cu supa de legume si se lasa sa fiarba inabusit, aprox... - vezi reteta gulas picant

Galuste de cartofi

Cartofii curatati se rad intr-un vas cu apa rece. Se pun pe un prosop sa se absoarba apa si apoi se pun din nou in castron. Se fierbe laptele cu gris,... - vezi reteta galuste de cartofi

Sufleu de cartofi

Se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare, apoi se face un piure. Piureul de cartofi se amesteca cu putina branza rasa, doua galbenusuri, o... - vezi reteta sufleu de cartofi

Orez cu legume si sofran

Orez cu legume si sofran

Ceapa si usturoiul tocate se calesc in ulei, se adauga orezul si se continua calirea, la foc mic, pana ce orezul devine transparent. Se adauga supa si... - vezi reteta orez cu legume si sofran

Fasole verde cu usturoi

Fasole verde cu usturoi

Pastaile de fasole, curatate la capete, se rup in cite 2 - 3 bucati si se fierb in apa clocotita (cat sa le cuprinda) cu 1/2 lingurita de sare, acoper... - vezi reteta fasole verde cu usturoi

Piure de spanac

Spanacul se spala bine. Frunzele fara codite, se fierb 5 minute in 1/4 apa clocotita cu 1/2 lingurita sare. Se strecoara si se pastreaza apa, iar spa... - vezi reteta piure de spanac

Ciuperci cu orez

Ceapa se caleste un minut intr-o cratita cu unt/ulei, se adauga ciupercile spalate, taiate in felii mari si se fierb acoperite la foc mic, pana scade ... - vezi reteta ciuperci cu orez

Chiftele din cartofi cruzi

Cartofii curatati de coaja, se spala si se rad pe razatoarea cu gauri mici. Se amesteca cu aoul, sarea, faina, mararul, o lingura de ulei si cu putin ... - vezi reteta chiftele din cartofi cruzi

Piure de cartofi

Cartofii curatati de coaja, se fierb taiati in jumatati in apa clocotita cu putina sare, aproximativ 20 de minute. Se incearca cu furculita, iar daca ... - vezi reteta piure de cartofi

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine si se scurg. Cartofii mai mari se taie in jumatat... - vezi reteta cartofi noi cu unt si marar

 
RSS Feeds