Home Muraturi Ardei capia in otet

Sfaturi Culinare


Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109


 

Ardei capia in otet

5856 vizite si 10 din 3 voturi
Timp de preparare total: Nespecificat
Numar de portii: Nespecificat
Ingrediente pentru ardei capia in otet:
2 kg ardei capia, 1/2 l otet de 9 grade, 1 l apa, 250 g zahar sau miere, 20 g sare, o foaie de dafin, o frunza de telina, 100 g hrean sau trei lingurite samanta de mustar.

Preparare ardei capia in otet

Ardeii bine spalati se taie in jumatati, pe lungime, se curata de cotoare si seminte, apoi se cantaresc. Intr-o cratita 3 l, se pun otetul, apa si toate ingredientele, afara de hrean si se acopera cu capac. Cand lichidul clocoteste, se pun ardeii capia, cati incap, ca sa intre bine in lichid, apoi se acopera si se lasa sa fiarba 2-3 clocote. Dupa aceea se scot cu spumiera si se pun intr-o cratita, acoperiti, continuandu-se la fel, pana cand se termina toata cantitatea. Se aseaza apoi in trei borcane de cate 1 l fiecare sau intr-un borcan de 3 l. Dupa ce ardeii s-au asezat pana la jumatatea borcanului, se toarna circa 1/2 din lichid, ca sa intre bine printre felii; se completeaza cu ceilalti ardei si, la urma, se toarna tot lichidul, presarandu-l cu cate doua felii de hrean, ca lichidul sa iasa deasupra. Borcanele se leaga cu celofan dublu si se aseaza in camara. Ardeii nu vor fermenta, chiar daca se lasa mai mult timp borcanele dezlegate, cu conditia sa fie acoperite.



Fotografii ardei capia in otet:


Voteaza reteta ardei capia in otet:

Votati reteta ardei capia in otet. Selectati o nota de la 1 la 5 pentru ardei capia in otet.

Voteaza aceasta reteta de la 1-5:  
0

Opinii despre ardei capia in otet:

Apreciaza sau trimite o sugestie despre ardei capia in otet pe Facebook:


Reteta ardei capia in otet a fost publicata in 2008-05-02



>> Vezi aici si alte retete muraturi

RSS Feeds

Recomandam