Home Prajituri Prajituri cu branza Fornetti a la maison

Sfaturi Culinare


Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109


 

Fornetti a la maison

12966 vizite si 10 din 35 voturi
Timp de preparare total: 20 minute
Numar de portii: 72
Ingrediente pentru fornetti a la maison:
1 pachet foietaj (de preferat, Morarita), 100 g cascaval/50g visine tarta, chimen pentru por?iile cu cascaval/nuca de cocos pentru por?iile cu visine.

Preparare fornetti a la maison

Se lasa 45 minute sa se dezghete foietajul, apoi se intind foile. Se portioneaza cu ajutorul cutitului in 6x6 patratele pe foaie. În coltul fiecarui patratel se pune cascavalul taiat în bucatele/visina. Se arunca "în ploaie" chimenul/nuca de cocos, apoi se ruleaza fiecare patratel ca la cornulete. Se aseaza în tava cuptorului, neunsa si se lasa la temperatura de 175 grade C, timp de 20 minute.



Sugestii pentru fornetti a la maison:

In lipsa de ingrediente, se taie în fâsii de 1 cm, foaia de foietaj. Se apuca de capete si se rasuceste de 2-3 ori si se aseaza in tava. Se presara chimen/susan seminee/nuca de cocos. Se introduce in cuptor, la temperatura de 175 grade C, timp de 15 minute.

Fotografii fornetti a la maison:


Voteaza reteta fornetti a la maison:

Votati reteta fornetti a la maison. Selectati o nota de la 1 la 5 pentru fornetti a la maison.

Voteaza aceasta reteta de la 1-5:  
0

Opinii despre fornetti a la maison:

Apreciaza sau trimite o sugestie despre fornetti a la maison pe Facebook:


Reteta fornetti a la maison a fost publicata in 2009-10-03



>> Vezi aici si alte retete prajituri cu branza

RSS Feeds

Recomandam