Home Prajituri Prajituri cu ciocolata sau cacao Tiramisu

Sfaturi Culinare


Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109


 

Tiramisu

7055 vizite si 10 din 13 voturi
Timp de preparare total: 30 min + 2 ore racire
Numar de portii: 6-8
Ingrediente pentru tiramisu:

250 grame piscoturi, 500 g mascarpone, 100 g zahar pudra, 3 oua, 4 cesti de cafea naturala, cacao pudra pentru ornat

Preparare tiramisu

Se scoate de la frigider crema mascarpone cu cel putin 30 minute inainte de a se folosi, pentru a se inmuia. Se prepara cafeaua si se lasa la racit. Intr-un vas se amesteca 5 minute cu mixerul, crema mascarpone cu zaharul pudra, apoi se adauga galbenusurile si se omogenizeaza. Crema mascarpone cu galbenusuri se pune sa stea la rece. Se pregateste o tava de prajitura sau 2 forme de cozonac pentru a aseza piscoturile. In tava sau forme se poate pune folie de plastic alimentara ca sa se poata scoata prajitura. In forme punem un strat de crema, unul de piscoturi inmuiate pe ambele parti in cafea, un nou strat de crema mascarpone, un nou strat de piscoturi inmuiate in cafea si iar un strat de crema. Apoi punem prajitura tiramisu aproximativ 2 ore la frigider. Inainte de a servi pudram deasupra cu cacao.



Fotografii tiramisu:


Voteaza reteta tiramisu:

Votati reteta tiramisu. Selectati o nota de la 1 la 5 pentru tiramisu.

Voteaza aceasta reteta de la 1-5:  
0

Opinii despre tiramisu:

Apreciaza sau trimite o sugestie despre tiramisu pe Facebook:


Reteta tiramisu a fost publicata in 2012-02-11



>> Vezi aici si alte retete prajituri cu ciocolata sau cacao

RSS Feeds

Recomandam