Home Prajituri Prajituri cu creme Eclere cu capsuni

Sfaturi Culinare


Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109


 

Eclere cu capsuni

6437 vizite si 10 din 4 voturi
Timp de preparare total: 1 ora
Numar de portii: 10
Ingrediente pentru eclere cu capsuni:
450 ml apa, 375 g faina, 7 oua, 150 g unt, 4 plicuri zahar vanilat, o lingurita rasa de sare, 500 g capsuni, 500 ml frisca lichida, zahar praf pentru pudrat.

Preparare eclere cu capsuni

Aluatul: Intr-o cratita dati in clocot apa cu sarea, untul si zaharul vanilat. Apoi adaugati toata faina si amestecati continuu pana ce se formeaza un aluat ce se desprinde de fundul cratitei. Mutati aluatul intr-o alta cratita si lasati sa se raceasca putin. Prancalziti cuptorul la 200 oC. Inglobati pe rand si usor, ouale in aluat. Din aluatul rezultat spritati forme de eclere rotunde cu diametrul aproximativ de 5-6 cm, intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Coaceti la cuptor timp de 25-30 de minute fara sa deschideti usa cuptorului. Inainte sa se raceasca de tot, taiati eclerele. Asezati pe fundul eclerelor jumatate din capsunile feliate. Bateti frisca si incorporati in ea cealalta jumatate din capsunile pasate. Apoi puneti cate putin din frisca cu capsuni in fiecare ecler si acoperiti eclerele cu capacele. Pudrati deasupra cu zahar.



Fotografii eclere cu capsuni:


Voteaza reteta eclere cu capsuni:

Votati reteta eclere cu capsuni. Selectati o nota de la 1 la 5 pentru eclere cu capsuni.

Voteaza aceasta reteta de la 1-5:  
0

Opinii despre eclere cu capsuni:

Apreciaza sau trimite o sugestie despre eclere cu capsuni pe Facebook:


Reteta eclere cu capsuni a fost publicata in 2009-05-04



>> Vezi aici si alte retete prajituri cu creme

RSS Feeds

Recomandam