Home Preparate cu carne Preparate cu carne de peste Pastrav umplut la cuptor

Sfaturi Culinare


Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109


 

Pastrav umplut la cuptor

4312 vizite si 10 din 2 voturi
Timp de preparare total: 35 minute
Numar de portii: 4
Ingrediente pentru pastrav umplut la cuptor:
2 pastravi mai mari, 1 portocala, 1 lamaie, 3 rosii, 3 fire de telina, o legatura patrunjel verde tocat, cateva fire de cimbru tocate, o capatana mica de brocoli, sare, piper.

Preparare pastrav umplut la cuptor

Brocoli se desparte in buchetele si se oparesc 2-3 minute in apa clocotita cu sare. Se decojeste portocala, se desprind feliile si se indeparteaza pielitele albe. Feliile de portocala se taie bucati. Se taie marunt usturoiul si telina. Rosiile se taie cubulete. Ingredientele se amesteca cu verdeturile. Pestii curatati se sareaza pipereaza si se umplu cu amestecul obtinut si cu cateva felii de lamaie, se invelesc in folie de copt in care se mai adauga si buchetelele de brocoli, se fac cateva gauri in folie si se dau la cuptor pe gratar timp de 40-45 de minute la 150-200 oC.



Sugestii pentru pastrav umplut la cuptor:

Se servesc calzi cu brocoli si se orneaza cu felii de lamaie.

Fotografii pastrav umplut la cuptor:


Voteaza reteta pastrav umplut la cuptor:

Votati reteta pastrav umplut la cuptor. Selectati o nota de la 1 la 5 pentru pastrav umplut la cuptor.

Voteaza aceasta reteta de la 1-5:  
0

Opinii despre pastrav umplut la cuptor:

Apreciaza sau trimite o sugestie despre pastrav umplut la cuptor pe Facebook:


Reteta pastrav umplut la cuptor a fost publicata in 2008-08-26



>> Vezi aici si alte retete preparate cu carne de peste

RSS Feeds

Recomandam