Home Preparate cu carne Preparate cu carne de porc Ardei umpluti

Sfaturi Culinare


Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109


 

Ardei umpluti

12765 vizite si 10 din 9 voturi
Timp de preparare total: 25-30 minute
Numar de portii: 6 portii
Ingrediente pentru ardei umpluti:
12 ardei grasi de marime mijlocie, 750 g carne tocata de porc amestecata cu vita, 1 ceapa mare tocata, 100-125 g orez, 1 lingura paste de rosii, 1 legatura patrunjel verde tocat, sare, piper, boia de ardei dulce, ulei.

Preparare ardei umpluti

Se spala ardeii, se curata de seminte si cotoare, pastrand capacul scos. Se caleste ceapa tocata in putin ulei, se adauga orezul spalat si dupa ce s-au calit putin se adauga pasta de rosii. Peste amestec se adauga carnea tocata, patrunjelul si condimentele si se mai calesc putin. Cu aceasta compozitie se umplu ardeii si se acopera cu capacele scoase. Ardeii se aseaza intr-un vas mai lat, unul langa celalalt, astfel incat sa stea in pozitie verticala, acoperiti cu apa. Se pun la fiert la foc mic timp de 35-45 de minute.Inainte sa fie gata, se adauga un sos format din putin unt amestecat cu 2 linguri faina si 500 ml suc de rosii. Se mai lasa sa fiarba cateva minute, se scutura putin vasul (nu se amesteca) si apoi se stinge focul si se lasa vasul acoperit putin ca sa intre sosul in ardei.



Sugestii pentru ardei umpluti:

Ardeii umpluti se servesc calzi cu smantana.

Fotografii ardei umpluti:


Voteaza reteta ardei umpluti:

Votati reteta ardei umpluti. Selectati o nota de la 1 la 5 pentru ardei umpluti.

Voteaza aceasta reteta de la 1-5:  
0

Opinii despre ardei umpluti:

Apreciaza sau trimite o sugestie despre ardei umpluti pe Facebook:


Reteta ardei umpluti a fost publicata in 2008-10-22



>> Vezi aici si alte retete preparate cu carne de porc

RSS Feeds