Home Preparate cu carne Preparate cu carne de porc Friptura de porc la cuptor in stil vanatoresc

Sfaturi Culinare


Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109


 

Friptura de porc la cuptor in stil vanatoresc

15858 vizite si 10 din 9 voturi
Timp de preparare total: 25 minute
Numar de portii: 4
Ingrediente pentru friptura de porc la cuptor in stil vanatoresc:
750 g pulpa de porc fara os, 150 g piept afumat de porc, 1 kg cartofi, 3 morcovi, ulei, sare, piper, boia, 2 foi dafin, cuisoare praf, ienibahar praf, 3-4 catei de usturoi, apa.

Preparare friptura de porc la cuptor in stil vanatoresc

Se taie felii de grosime 1,5-2 cm pulpa de porc, felii subtiri pieptul afumat de porc si se pun deoparte cu sare si piper. Se curata cartofii si se taie in 4 sau in 6 bucati, se curata morcovii si se taie in 2 fiecare si apoi pe lungime. Intr-o tava mai mare se pune putin ulei, se aseaza cartofii si morcovii pe fundul tavii apoi se pune carnea si pieptul afumat. Se adauga foile de dafin, restul de condimente, usturoiul taiat marunt si se pune apa in tava pana aproape trece de carne. Se da la cuptorul preancalzit, la foc potrivit timp de 30 de minute pana se rumeneste bine carnea si pieptul afumat, dupa care carnurile se intorc ca sa se rumeasca pe cealalta parte si se mai tin 15 minute (sau pana cand a mai scazut apa la jumatate).



Fotografii friptura de porc la cuptor in stil vanatoresc:


Voteaza reteta friptura de porc la cuptor in stil vanatoresc:

Votati reteta friptura de porc la cuptor in stil vanatoresc. Selectati o nota de la 1 la 5 pentru friptura de porc la cuptor in stil vanatoresc.

Voteaza aceasta reteta de la 1-5:  
0

Opinii despre friptura de porc la cuptor in stil vanatoresc:

Apreciaza sau trimite o sugestie despre friptura de porc la cuptor in stil vanatoresc pe Facebook:


Reteta friptura de porc la cuptor in stil vanatoresc a fost publicata in 2008-10-06



>> Vezi aici si alte retete preparate cu carne de porc

RSS Feeds