Home Preparate cu carne Preparate cu carne de porc Muschi de porc in crusta de aluat

Sfaturi Culinare


Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109


 

Muschi de porc in crusta de aluat

4557 vizite si 10 din 4 voturi
Timp de preparare total: Nespecificat
Numar de portii: 6
Ingrediente pentru muschi de porc in crusta de aluat:
400 g muschi file de porc, 400 g aluat foitaj congelat, 2 ardei grasi rosii taiati cubulete mici, 1 ceapa tocata, 150 g fasole verde congelata, 200 g cascaval ras, cateva fire patrunjel verde, 3 linguri unt, 1 ou, sare, piper, boia de ardei dulce, seminte de susan.

Preparare muschi de porc in crusta de aluat

Se pun intr-o tigaie 2 linguri unt, in care se calesc ceapa si ardeii timp de 5-6 minute. Se da apoi la o parte si dupa ce s-a racit putin se adauga jumatate din cascacalul ras si condimentele dupa gust apoi se amesteca. Se scurge fasolea de apa si se taie bucatele de 2 cm, apoi se caleste in untul ramas. Se amesteca cu patrunjelul tocat si cascavalulras ramas, sare si piper. Se taie muschiul in doua, apoi se despica pe lungime fiecare bucata si se deschide ca pe o carte. Se bat cu ciocanul de snitele si se presara condimentele. Pe o bucata de muschi se aseaza amestecul de fasole verde, apoi al doilea muschi, amestecul cu ardei gras si se ruleaza strans. Se imbraca ruloul in aluat de foitaj care se umezeste la capete si se apasa bine ca sa nu iasa umplutura. Se unge cu ou batut , se presara semintele de susan si se aseaza rulada intr-o tava si se da la cuptorul preancalzit. Dupa 30 de minute se scoate muschiuletul si se acopera cu folie de aluminiu si se mai tine la cuptor inca 35-45 de minute.



Fotografii muschi de porc in crusta de aluat:


Voteaza reteta muschi de porc in crusta de aluat:

Votati reteta muschi de porc in crusta de aluat. Selectati o nota de la 1 la 5 pentru muschi de porc in crusta de aluat.

Voteaza aceasta reteta de la 1-5:  
0

Opinii despre muschi de porc in crusta de aluat:

Apreciaza sau trimite o sugestie despre muschi de porc in crusta de aluat pe Facebook:


Reteta muschi de porc in crusta de aluat a fost publicata in 2008-08-25



>> Vezi aici si alte retete preparate cu carne de porc

RSS Feeds