Home Preparate cu carne Preparate cu carne de porc Orez brun cu afumatura

Sfaturi Culinare


Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109


 

Orez brun cu afumatura

2615 vizite si 0 din 0 voturi
Timp de preparare total: Nespecificat
Numar de portii: Nespecificat
Ingrediente pentru orez brun cu afumatura:
3 cepe mari, 4 catei usturoi, 500 g cabanosi, 500 g sunca afumata, 3 ardei grasi (1 galben, 1 rosu, 1 verde), 5-6 rosii, 300 g orez, sare, piper boabe, ulei de masline, 1 lingurita boia, cimbru, oregano, 5 cuisoare pisate, 1 foaie dafin, 1 lingurita scortisoara, 2 fire ceapa verde, 500 g supa de legume.

Preparare orez brun cu afumatura

Orezul spalat in cateva ape se pune la fiert in apa cu sare. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Se pun la calit in 3 linguri de ulei. Cabanosul se taie rondele si sunca se toaca marunt. Se pun peste ceapa si usturoi. Rosiile si ardeii se curata si se oparesc in apa, dupa care se toaca marunt. Peste cabanosi se pun ardeii. Se adauga condimentele (sare, piper, boia, cuisoare, cimbru, oregano, scortisoara si foaia de dafin). Amestecul se stinge cu supa si se mai lasa sa fiarba inabusit inca 10 min. Se adauga orezul scurs si rosiile tocate. Se lasa la fiert 5 min. Se serveste fierbinte, deasupra cu rondele de ceapa verde taiate foarte subtiri.



Fotografii orez brun cu afumatura:


Voteaza reteta orez brun cu afumatura:

Votati reteta orez brun cu afumatura. Selectati o nota de la 1 la 5 pentru orez brun cu afumatura.

Voteaza aceasta reteta de la 1-5:  
0

Opinii despre orez brun cu afumatura:

Apreciaza sau trimite o sugestie despre orez brun cu afumatura pe Facebook:


Reteta orez brun cu afumatura a fost publicata in 2008-04-05



>> Vezi aici si alte retete preparate cu carne de porc

RSS Feeds