Home Preparate cu carne Preparate cu carne de pui Sos cu piept de pui
 

Sos cu piept de pui

10315 vizite si 10 din 9 voturi
Timp de preparare total: 1h30'
Numar de portii: 3-4
Ingrediente pentru sos cu piept de pui:
1 piept de pui, 1 morcov ptr ornament 4-5 cepe, 2-3 ardei grasi, 1-3 cani de apa bulion, marar, cimbru, piper, boia dulce/iute, sare, delicat

Preparare sos cu piept de pui

1.Pui pieptul si morcovul la fiert cu delicat sau sare pentru gust. In timpul acesta cureti ceapa o tai marunt si ardeiul gras, apoi le pui la calit in tigaie. Dupa ce s-au calit adaugi bulionul. Adaugi o cana de apa. Aspepti sa scada sosul. Se taie pieptul cubulete si pe pune peste sos, se mai pune putina apa si se lasa sa se rumeneasca in tigaiei cateva minute.Se pun toate condimentele de mai sus, iar mararul ultimul pentru a avea o aroma mai intensa. sa nu uitati de morcov.il taiati felii groase si il asezati in farfurie langa sos si garnitura cu care il serviti.(ca in imagine)si tot pentru ornament puteti pune 2-3 frunze de patrunjel deasupra sosului. pofta buna!



Sugestii pentru sos cu piept de pui:

acest sos l-am servit cu granitura de orez, este foarte bun.vi-l recomand. de cand l-am facut prima oara sotului meu ii place f mult

Fotografii sos cu piept de pui:


Voteaza reteta sos cu piept de pui:

Votati reteta sos cu piept de pui. Selectati o nota de la 1 la 5 pentru sos cu piept de pui.

Voteaza aceasta reteta de la 1-5:  
0
 
de Irina
in June 12, 2009
ce parere aveti? ati incercat? cum este?

Opinii despre sos cu piept de pui:

Apreciaza sau trimite o sugestie despre sos cu piept de pui pe Facebook:


Reteta sos cu piept de pui a fost publicata in 2009-06-10



>> Vezi aici si alte retete preparate cu carne de pui

RSS Feeds