Home Preparate cu carne Preparate cu fructe de mare Sepie cu mazare
 

Sepie cu mazare

1456 vizite si 9 din 2 voturi
Timp de preparare total: Nespecificat
Numar de portii: 4
Ingrediente pentru sepie cu mazare:
500 g sepie, 1 ceapa tocata, 2 catei de usturoi pisati, 1 ardei gras rosu taiat cubulete, 5 rosii mijlocii taiate cubulete, 1 legatura patrunjel verde tocat, 1 pahar de vin alb sec, ulei de masline, sare, piper, 450 g mazare congelata.

Preparare sepie cu mazare

Intr-o tigaie mare se incinge uleiul, se caleste ceapa, ardeiul si rosiile, peste care se adauga sepiile taiate suvite. Se rumenesc putin, se adauga usturoiul si paharul de vin alb. Se tine pe foc potrivit, iar cand sepiile sunt patrunse se adauga mazarea. Se pune sare si piper dupa gust, iar la final se adauga patrunjelul tocat. Se serveste cald.



Fotografii sepie cu mazare:


Voteaza reteta sepie cu mazare:

Votati reteta sepie cu mazare. Selectati o nota de la 1 la 5 pentru sepie cu mazare.

Voteaza aceasta reteta de la 1-5:  
0

Opinii despre sepie cu mazare:

Apreciaza sau trimite o sugestie despre sepie cu mazare pe Facebook:


Reteta sepie cu mazare a fost publicata in 2008-04-20



>> Vezi aici si alte retete preparate cu fructe de mare

RSS Feeds

Noutati


Recomandam