Home Retete de post Paste vegetariene

Sfaturi Culinare


Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109


 

Paste vegetariene

8300 vizite si 10 din 12 voturi
Timp de preparare total: 30-40 min
Numar de portii: 6
Ingrediente pentru paste vegetariene:
250 g paste de tip suruburi, 2 cepe mici, 1 morcov, 2 linguri bulion, 1-2 ardei ardei gras (rosu si alb), apa 500-800 ml, ulei 50-100 ml, 2-3 catei usturoi, 1 lingurita Maggi "Secretul Gustului", piper dupa gust

Preparare paste vegetariene

Se fierbe cca. 6-8 min pastele se scurg si se clatesc in apa rece, se adauga putin apa peste paste si se lasa deoparte. se ia ceapa si se toaca marunt, morcovul se curata si se da pe razatoare... se caleste morcovul impreuna cu ceapa in ulei incins si se amesteca... dupa 2-3 min se adauga si ardeii tocati marunt, usturoiul, bulionul si se amesteca pana se rumenesc in tigaie. Se presoara o mica cantitate de apa pentru ca legumele rumenite in timpul fierberii se dea un fel de sos. Se adauga piper dupa gust si o lingurita sau 2 cel mult de vegeta. Se lasa la fiert cca. 25-30 min. la foc mic. Dupa fierbere se adauga pastele care au fost lasate deoparte dar se scurg de apa in care au fost lasate. Se amesteca totul in tigaie in care s-a facut sosul sau in alta oala putin mai adanca. Se pune in farfurie si se presoara putin patrunjel verde tocat marunt sau patrunjel tocat care a fost pus vara in pungi pentru iarna in congelator.



Fotografii paste vegetariene:


Voteaza reteta paste vegetariene:

Votati reteta paste vegetariene. Selectati o nota de la 1 la 5 pentru paste vegetariene.

Voteaza aceasta reteta de la 1-5:  
0

Opinii despre paste vegetariene:

Apreciaza sau trimite o sugestie despre paste vegetariene pe Facebook:


Reteta paste vegetariene a fost publicata in 2012-09-11



>> Vezi aici si alte retete de post

RSS Feeds