Home Salate Salate de legume cu carne salate du boeuf a la Iasi

Sfaturi Culinare


Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109


 

salate du boeuf a la Iasi

5368 vizite si 5 din 16 voturi
Timp de preparare total: 1 h 30 min
Numar de portii: 10
Ingrediente pentru salate du boeuf a la iasi:
1,5/2 kg cartofi, 500g morcovi, 350 g radacina patrunjel, 3-4-5 castraveti murati de casa sau din comert; piept de pasare (pui, gaina, curcan) sau parizer traditional; ulei 3/4 (1L); sare; piper; patrunjel verde;

Preparare salate du boeuf a la iasi

Se curata radacinoasele si cartofii si se fierb, separat se fierbe si pieptul. Se fierb 3 oua, dupa ce s-au racit se scot galbenusurile si se adauga intr-un lighenas de plastic tot in lighenas se sparg si 2 oua crude (se separa galbenusurile de albus), in lighenas se pun doar galbenusurile se presoara 1/2 lingurita sare, 3 lingurite mustar clasic se amesteca cu mixerul dupa ce compozitia devine ca o pasta in timpul amestecului compozitiei cu mixerul se toarna usor ulei. Se va observa cum compozitia devine din ce in ce mai groasa umflandu-se treptat, este necesar cca. 3/4 de ulei dintr-o sticla de 1 L. Dupa ce am terminat se da lighenasul cu maioneza la rece in frigider. Legumele se incearca cu furculita pana cand credem ca sunt gata fierte. Dupa ce legumele au fiert se scot cu paleta si se pun intr-un lighean mare pana se racesc, apoi se iau fiecare si se toaca marunt. Dupa tocare se adauga in lighean maioneza pusa la rece, 2-3 linguri mustar, sare si piper dupa gust. Se orneaza in farfurie si se adauga pentru design cateva frunze de patrunjel verde, bon apetit!



Fotografii salate du boeuf a la iasi:


Voteaza reteta salate du boeuf a la iasi:

Votati reteta salate du boeuf a la iasi. Selectati o nota de la 1 la 5 pentru salate du boeuf a la iasi.

Voteaza aceasta reteta de la 1-5:  
0

Opinii despre salate du boeuf a la iasi:

Apreciaza sau trimite o sugestie despre salate du boeuf a la iasi pe Facebook:


Reteta salate du boeuf a la iasi a fost publicata in 2012-10-11



>> Vezi aici si alte retete salate de legume cu carne

RSS Feeds

Recomandam