Home Salate Salate de legume cu carne Salata chinezeasca cu paste si peste

Sfaturi Culinare


Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109


 

Salata chinezeasca cu paste si peste

8373 vizite si 10 din 1 voturi
Timp de preparare total: 30 minute
Numar de portii: 4
Ingrediente pentru salata chinezeasca cu paste si peste:
200 g paste late, sare, piper, 3-4 linguri de ulei, 1 ardei iute, 2 lamai verzi, 100 g conopida, 2 morcovi, 250 g peste afumat, 2 linguri zeama de lamaie, 1 lingura amidon, 100 ml vin alb, scortisoara, 2 linguri de cocos ras.

Preparare salata chinezeasca cu paste si peste

Pastele se fierb in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, se trec printr-un jet de apa rece si se amesteca cu o lingura de ulei. Ardeiul iute se curata de samburi si se taie marunt. Lamaile se taie felii si se curata de coaja. Conopida spalata se rupe in buchetele mici. Morcovii curatati se taie rondele. Pestele afumat se taie bucati si se stropeste cu zeama de lamaie. Legumele se calesc in 2-3 linguri de ulei. Se adauga vinul, lamaile si scortisoara, apoi amidonul dizolvat in putina apa. Sosul se sareaza si se pipereaza. Astfel pregatit se serveste cu pestele si pastele amestecat, si se orneaza cu verdeata si cocos.



Fotografii salata chinezeasca cu paste si peste:


Voteaza reteta salata chinezeasca cu paste si peste:

Votati reteta salata chinezeasca cu paste si peste. Selectati o nota de la 1 la 5 pentru salata chinezeasca cu paste si peste.

Voteaza aceasta reteta de la 1-5:  
0

Opinii despre salata chinezeasca cu paste si peste:

Apreciaza sau trimite o sugestie despre salata chinezeasca cu paste si peste pe Facebook:


Reteta salata chinezeasca cu paste si peste a fost publicata in 2008-04-05



>> Vezi aici si alte retete salate de legume cu carne

RSS Feeds

Recomandam