Home Sarbatori - Ocazii speciale Masa de revelion

Sfaturi Culinare


Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109


 

Retete masa de revelion

Specialitati culinare pentru masa de revelion, vezi aici retetele noastre recomandate pentru masa de revelion.

Ciorba de burta II

Ciorba de burta

Spalati burta în mai multe ape, curatati-o cu sare pâna ramîne alba si un picior de vitel. Puneti-o la fiert în apa cu sare, cu un morcov, un patr... - vezi reteta ciorba de burta ii

Piept de pui in sunca

Piept de pui in sunca

Pieptul de pui se taie fasii lungi, se condimenteaza cu sare, piper, boia, usturoi si apoi se inveleste fiecare bucata intr-o felie de sunca. Feliile ... - vezi reteta piept de pui in sunca

Peste in fulgi de porumb

Peste in fulgi de porumb

Pestele se sareaza si pipereaza si se pune deoparte. In ouale batute se adauga putina sare, busuioc si faina de grau. Se amesteca usor pana devine o p... - vezi reteta peste in fulgi de porumb

Negrese triple de ciocolata

Negrese triple de ciocolata

Incalziti cuptorul la 160 oC. Tapetati o forma rotunda cu 20 cm diametru cu hartie pergament. Intr-un bol pe bain-marie topiti bucatile de ciocolata s... - vezi reteta negrese triple de ciocolata

Ciorba de burta

ciorba de burta

Reteta traditionala de ciorba de burta: Se ia burta se spala, se curata si apoi se pune la fiert la foc moderat, intr-o oala cu apa, 2-3 ore (sau doar... - vezi reteta ciorba de burta

 
RSS Feeds

Recomandam