Home Sarbatori - Ocazii speciale Sarbatori

Sfaturi Culinare


Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109


 

Retete de sarbatori

Specialitati culinare de sarbatori, vezi retetele noastre recomandate pentru sarbatori diverse.

Rata cu portocale

Rata cu portocale

Se pune ratza sa stea cu zeama de la o portocala de pe o zi pe alta. Se umple rata cu 2-3 portocale taiate bucati, pana e plina. Apoi se unge toata cu... - vezi reteta rata cu portocale

Tocanita de miel

Tocanita de miel

Carnea de miel se portioneaza si se prajeste intr-o tigaie teflonata, unsa cu unt, impreuna cu ceapa tocata marunt. Cand ceapa capata culoarea maronie... - vezi reteta tocanita de miel

Cozonac cu nuca

Cozonac cu nuca

Cerneti faina intr-un castron mare. Fierbeti intr-o cratita 250 ml de lapte cu 300 g zahar si lasati-le la racit. Intr-o alta cratita pregatiti maiaua... - vezi reteta cozonac cu nuca

Ciolan de porc cu cuisoare

Ciolan Afumat

Puneti zeama de varza la fiert intr-o oala mare iar cand incepe sa fiarba puneti ciolanul afumat si telina taiata bucati. Dupa ce fierbe ciolanul tim... - vezi reteta ciolan de porc cu cuisoare

Tort Valentine

Tort Valentine

Preancalziti cuptorul la maxim. Ungeti cu unt o forma de tort inalta cu diametrul de 20 de cm si marginea detasabila. Combinati toate ingredientele p... - vezi reteta tort valentine

Spuma de ciocolata

Spuma de ciocolata

Taiati bucatele ciocolata. Puneti-le sa se topeasca intr-un vas pe bain-marie si amestecati apoi cu lichiorul si untul. In timp ce topiti ciocolata a... - vezi reteta spuma de ciocolata

Capsuni in ciocolata

Capsuni in ciocolata

Topiti ciocolata neagra intr-un bol pus pe bain-marie, iar cea alba intr-un alt vas. Cu ajutorul furculitei scufundati capsunile in ciocolata dorita s... - vezi reteta capsuni in ciocolata

Piept de pui in sunca

Piept de pui in sunca

Pieptul de pui se taie fasii lungi, se condimenteaza cu sare, piper, boia, usturoi si apoi se inveleste fiecare bucata intr-o felie de sunca. Feliile ... - vezi reteta piept de pui in sunca

Cornulete cu susan

Se aseaza faina pe blatul de lucru. In mijlocul ei se pun 2 oua intregi, zaharul, smantana, drojdia, zaharul vanilat, nucsoara si sarea. Se amesteca b... - vezi reteta cornulete cu susan

Covrigei sarati

Se freaca bine drojdia cu zaharul, apoi se adauga untul moale, smantana, laptele, oul, sarea, chimenul si se amesteca pana se omogenizeaza. Apoi se pu... - vezi reteta covrigei sarati

Sarmale in varza

Carne tocata cu orez

Intr-o tigaie cu putin ulei se caleste ceapa tocata marunt cu aredeiul rosu, apoi se adauga carnea tocata, vegeta, piper, 100 ml suc de rosii si se ma... - vezi reteta sarmale in varza

Ardei umpluti

Se spala ardeii, se curata de seminte si cotoare, pastrand capacul scos. Se caleste ceapa tocata in putin ulei, se adauga orezul spalat si dupa ce s-a... - vezi reteta ardei umpluti

Caramele de casa

Intr-un vas se amesteca pe foc zaharul cu frisca pana se obtine o crema. Apoi se adauga untul si ciocolata rasa si se topeste la foc mic, amestecand c... - vezi reteta caramele de casa

Cozonac cu rahat si caise

Cozonac cu rahat si caise

Se dizolva drojdia in laptele caldut. Se framanta un aluat din faina, laptele cu drojdie, zahar, sare, unt si ou. Se acopera si se lasa sa creasca 40 ... - vezi reteta cozonac cu rahat si caise

Miel cu rozmarin la cuptor

Miel cu rozmarin

Se incinge cuptorul. Carnea de miel se cresteaza in cateva locuri ca sa se poata patrunde mai bine. Pe carne se presara verdeata tocata, usturoiul, sa... - vezi reteta miel cu rozmarin la cuptor

Ciorba de miel cu macris

Ciorba de miel

Carnea se pune in 2 l apa cu o ceapa tocata marunt si o lingurita rasa de sare si se fierbe aprox. 50 de minute. Macrisul, numai frunzele, fara codite... - vezi reteta ciorba de miel cu macris

Chiftele cu carne de miel

Se pune painea la inmuiat in apa calda. Se curata si se da pe razatoarea cu dintii mici morcovul. Carnea se da prin masina de tocat, unde se mai adaug... - vezi reteta chiftele cu carne de miel

Pasca de Pasti

Pasca

Brânza se scurge intr-un tifon pâna nu mai are zer, apoi se trece prin sita. Untul se trece si el prin sita. Se amesteca brânza, unt... - vezi reteta pasca de pasti

Drob de miel

Se pune apa cu un praf de sare sa fiarba si cind clocoteste se pun maruntaiele de miel curatate, spalate si se lasa sa fiarba cu ceapa, 1 morcov, 1 pa... - vezi reteta drob de miel

Tarta cu mascarpone si ciocolata

Blatul: Ouale intregi cu coaja se aseaza pentru putin timp intr-un vas cu apa calduta. Ouale se incalzesc putin si astfel blatul va deveni mai usor si... - vezi reteta tarta cu mascarpone si ciocolata

<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>
RSS Feeds