Home Supe si Ciorbe Ciorbe din carne de vita Ciorba de perisoare

Sfaturi Culinare


Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109


 

Ciorba de perisoare

5825 vizite si 8 din 9 voturi
Timp de preparare total: Nespecificat
Numar de portii: 4-6
Ingrediente pentru ciorba de perisoare:
1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/2 cana zeama de varza, bors, 1 ceapa mijlocie, cateva frunze de leustean, ulei, 1 galbenus, 100 ml smantana, 200 g carne vitel, orez, albus de ou, sare, piper, patrunjel verde cateva fire, faina.

Preparare ciorba de perisoare

Zarzavatul taiat marunt si ceapa tocata se calesc 2minute, cu 2 linguri de ulei, apoi totul se adauga 2 l de apa si se adauga o lingurita de sare. Se lasa sa fiarba circa 30 de minute pana cand se pregatesc perisoarele. Carnea se trece prin masina de tocat de 2 ori. La tocatura se adauga albusul,orezul spalat, o lingurita cu varf de faina, un varf cutit de piper, patrunjel tocat si 1/2 lingurita de sare. Se amesteca bine, apoi se ia cu lingurita din compozitie, se se fac cu mana galuste rotunde si se pun in supa clocotita. Cand toate perisoarele sunt gata, se lasa se fiarba supa in continuare acoperita aproximativ 30 de minute. Dupa ce s-au fiert se adauga borsul, dupa gust, lasand sa fiarba 2-3 minute. Se ia de pe foc, se potriveste de sare si acreala cu smantana, zeama de varza.



Sugestii pentru ciorba de perisoare:

Daca se pune piept de pasare, se poate adauga si pielea de la gat, cu toata grasimea prinsa de ea.

Fotografii ciorba de perisoare:


Voteaza reteta ciorba de perisoare:

Votati reteta ciorba de perisoare. Selectati o nota de la 1 la 5 pentru ciorba de perisoare.

Voteaza aceasta reteta de la 1-5:  
0

Opinii despre ciorba de perisoare:

Apreciaza sau trimite o sugestie despre ciorba de perisoare pe Facebook:


Reteta ciorba de perisoare a fost publicata in 2011-01-12



>> Vezi aici si alte retete ciorbe din carne de vita

RSS Feeds

Noutati


Recomandam