Home Supe si Ciorbe Ciorbe din carne miel, oaie Ciorba de miel cu macris

Sfaturi Culinare


Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/retete/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109


 

Ciorba de miel cu macris

5291 vizite si 9 din 2 voturi
Timp de preparare total: Nespecificat
Numar de portii: 4
Ingrediente pentru ciorba de miel cu macris:

500 g carne de miel cu os, 300 g frunze de macris, 1 ceapa, 1 galbenus, 100 ml smantana, 25 g orez, 3 fire tarhon, 5 fire patrunjel verde, sare.

Preparare ciorba de miel cu macris

Carnea se pune in 2 l apa cu o ceapa tocata marunt si o lingurita rasa de sare si se fierbe aprox. 50 de minute. Macrisul, numai frunzele, fara codite, se spala in 2-3 ape, apoi se ia cate un manunchi si se taie felii mai late. Se adauga in ciorba si se lasa sa fiarba inca 30 de minute. Macrisul are acreala lui naturala si gust foarte placut cu carne de miel. Odata cu macrisul se pune si orezul, ca ciorba sa fie mai deasa. Cand toate sunt fierte, se sareaza dupa gust, si daca este prea acra, se mai adauga putina apa. Iar daca se doreste mai acra, se adauga dupa gust, zeama sau sare de lamaie. Se ia de pe foc si se derege. Pentru aroma, se pun tarhon sau leustean, patrunjel, sau din toate cate putin.



Fotografii ciorba de miel cu macris:


Voteaza reteta ciorba de miel cu macris:

Votati reteta ciorba de miel cu macris. Selectati o nota de la 1 la 5 pentru ciorba de miel cu macris.

Voteaza aceasta reteta de la 1-5:  
0

Opinii despre ciorba de miel cu macris:

Apreciaza sau trimite o sugestie despre ciorba de miel cu macris pe Facebook:


Reteta ciorba de miel cu macris a fost publicata in 2008-04-17



>> Vezi aici si alte retete ciorbe din carne miel, oaie

RSS Feeds

Noutati


Recomandam