Home Supe si Ciorbe Supe de legume Supa crema de spanac
 

Supa crema de spanac

3237 vizite si 10 din 1 voturi
Timp de preparare total: 20 minute
Numar de portii: 4
Ingrediente pentru supa crema de spanac:
50 g unt , 175 g spanac decongelat sau proaspat fiert , 1 ceapa mijlocie, tocata marunt, 25 g faina, 450 ml supa de pui/concentrat de legume, 500 ml lapte, un varf de nucsoara pisata, sare, piper.

Preparare supa crema de spanac

Topiti untul intr-o cratita, adaugati spanacul si ceapa si caliti usor 5-6 min, amestecand. Incorporati faina, caliti timp de 1 min, apoi luati de pe foc. Adaugati treptat supa de pui. Lasati sa dea in clocot si fierbeti amestecand, pana cand supa capata consistenta unei creme. Amestecati bine si lasati din nou sa dea in clocot, amestecand. Acoperiti si fierbeti la foc mocnit 15-20 min. Asezonati cu sare, piper si nucsoara. Lasati sa se raceasca usor, apoi strecurati supa prin sita sau prin robot. Subtiati cu lapte daca e necesar. Incalziti si serviti.



Sugestii pentru supa crema de spanac:

Supa crema de spanac se orneaza cu putina smantana dulce.

Fotografii supa crema de spanac:


Voteaza reteta supa crema de spanac:

Votati reteta supa crema de spanac. Selectati o nota de la 1 la 5 pentru supa crema de spanac.

Voteaza aceasta reteta de la 1-5:  
0

Opinii despre supa crema de spanac:

Apreciaza sau trimite o sugestie despre supa crema de spanac pe Facebook:


Reteta supa crema de spanac a fost publicata in 2008-07-08



>> Vezi aici si alte retete supe de legume

RSS Feeds

Recomandam